Produkter

 • Grenadia ES FD15-35N...

  4 hjuls dieseltruck

  Vi kan levere alle modeller. 

  Ta kontakt for pris.

 • Premia ES PBPN2...

  Løfter 1600-2000 kg.

  Passer til trange ganger og lange strekninger.

  Vi leverer to typer, med og uten ståbrett. 

  Ta kontakt for pris.

 • Sensia RB14-25N2...

  Dette er en skyvemasttrucker og flerveistrucker med spesialiserte håndteringsløsninger. Vi kan tilby 10 ulike modeller.

  Denne trucken går 4 veier.

  Løfter 11,5 meter. På trange områder har den et maximalt løft på 9 meter.

  Ta kontakt for pris.

 • ICARUS 85,1 KW GD

  https://www.youtube.com/watch?v=krT7T1znOT0

  ICARUS modellene er en familie av kjøretøy som er spesielt egnet for store jobber innen bygg og anlegg, takket være sin styrke, kraft og løftehøyder. Motorkjelen er konstruert for  redusere støynivået og optimalisere varmespredningen, siden de må operere på arbeidsplasser som ofte er støvete, er ICARUS utstyrt med seperatur forfilter på luftfilteret, som forhindrer inngangen til støvog slipende partikler, noe som gir større effektivitet og lengere levetid på motoren.

  Kabinen er ROPS-FORPS godkjent og veldig komfortabel. klimaanlegget kan forbedres på forespørsel, det er også mulig å montere de nye setene med automatisk oppheng. 

  Vi tilbyr alle modeller!

  Ta kontakt for en svært konkurransedyktig pris.

 • Betongmixer

  https://www.youtube.com/watch?v=vX9QNok0HlA

  DIECI mixer er den kraftigste italienske hydrostatiske lastebilblanderen med et betongutbytte på 100m3 på bare 5 timers arbeid. Modellen er utviklet til tung og intensiv bruk. Den er godkjent for veisirkulasjon selv ved full belastning. Utformingen av spiralbladene muliggjør homogen blanding i alle seksjoner. Den høye tykkelsen på stålet som brukes til blandetrommelsen sikrer dens dimensjonsstabilitet og gir en lang levetid. Selvlastende spade gir total selvforskyning i blandingspreparatet, selv på steder som ikke er betongbelastnings vennlige for påfylling. Kabinen er lydisolert og har toppkvalitet når det gjelder ergonomi, komfort og sikkerhetsutstyr. 

  Se vedlegg for yttligere produktinformasjon og modeller.

  Ta kontakt for en hyggelig pris.

 • Dumper

  DIECHI Dumper er like letthåndterlig som en bil, med stor allsidighet og med stor lastkapasitet. Hver modell har spesifikke egenskaper designet for ethvert arbeidskrav.

  Se vedlegg for modeller og spesifikasjoner.

  Ta kontakt for en hyggelig pris.

 • Agri Mini

  https://www.youtube.com/watch?v=ItUiMQRT_aQ

  Mini Agri er en mini teleskopmaskin som er designet for å tilfredsstille behovene til f.eks drivhus, planteskoler, hagebruk osv. Kjøretøyet passer perfekt i tette og vanskelige rom. Det er også et stort utvalg av tilbehør å få til denne. Maskinen har det mest romslige førerhuset i sin kategori.

  For ytterligere informasjon og spesifikasjoner se vedlegg.

  Ta kontakt for en konkurransedyktig pris.  

 • Agri Max

  https://www.youtube.com/watch?v=__aF7CLcQI0

  Agri Max maskinene er kraftige og solide biler som hovedsakelig er kjent for den store lastekapasiteten. Denne er ideell å bruke i arbeidsmiljøer det er behov for store mengder redusere arbeidssykluser som hos planteskoler, oljemøller, korn-eller fôrprodusenter, resirkulering og biogassanlegg.

  Se vedlegg for mer informasjon og for flere modeller.

  Ta kontakt for en hyggelig pris!

 • FE18- tekstilrens

  FE18 er en injekson- ekstraksjons modell som er egnet til å rengjøre og fjerne flekker fra tekstilflater, polstring og tepper. ved slutten av rengjøringsbehandlingen sikrer den svært lave restfuktigheten korte tørketider, noe som gjør denne modellen ideell til bruk i hotell- og bilbransjen. Dessuten tillater den kompakte størrelsen å fungere i trange rom som på busser, mellom setene i kinoer og konferanserom.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • FB45 - blåsemaskin

  FB45 er en blåsemaskin, kompakt og kraftig, i stand til å tørke tekstiler på svært kort tid. Det er ideelt å tørke tepper rengjort med ekstraksjonsmaskiner (tekstilrens), og brukes på brede flater, da det er behagelig å bevege seg takket være vognhåndtaket og hjulene.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • FM1500

  Denne har en høyhastighets enkeltbørste. FM1500 V-modellen er utstyrt med et eksepsjonelt balansering system som gjør denne maskinen ekstremt enkel å bruke, uten tretthet fra operatøren. Passer til tørr polering og restaurering.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • Faste Gafler

  kr 9 900,00

  Vi tilbyr et stort utvalg faste gafler til påheng-aggregater til ulike vektklasser og i ulike lengder fra 1,5 - 3,5 tonn. 

  Vi hjelper deg å velge riktig! Ta kontakt for en hyggelig prat for å kartlegge ditt behov.

  Vi tilbyr gaffelforlengere om det skal være et behov for det også.