Sorter

Støvsuger

Underkategorier

 • FE18- tekstilrens

  FE18 er en injekson- ekstraksjons modell som er egnet til å rengjøre og fjerne flekker fra tekstilflater, polstring og tepper. ved slutten av rengjøringsbehandlingen sikrer den svært lave restfuktigheten korte tørketider, noe som gjør denne modellen ideell til bruk i hotell- og bilbransjen. Dessuten tillater den kompakte størrelsen å fungere i trange rom som på busser, mellom setene i kinoer og konferanserom.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • UP36-46

  UP36-46 er ideell for daglig rengjøring av tepper og stoffer. Det er den perfekte løsningen for spesialiserte rengjørings entreprenører, for fagfolk som opererer på sykehus, konferanserom og kontorer. Den er tilgjengelig med 2 arbeids bredder, 36 og 46 cm, for å rengjøre også bredere miljøer som store haller med teppegulv. Børstehøyden kan justeres på tre nivåer for å tilpasse børsten til forskjellige typer tepper. Det er også tilgjengelig for den myke børsten for støvsuging av spesielt fine tepper. en indikatorlampe viser når filteret må byttes, eller hvis vakumdysen er tilstoppet. Den 12,5m ledningen gjør det også mulig å arbeide komfortabelt, selv i store rom eller i lange korridorer. UP36-46 kan utstyres med HEPA-filtre som kan fjerne opptil 99% partikler på 0,3 mikron.

 • FA15

  FA15 + er en praktisk og robust profesjonell støvsuger med 13 liter kapasitet. Fotbryteren gjør det behagelig å bruke. Videre er det lett å bevege seg takket være det praktiske håndtaket. Den er utstyrt med et komplett utvalg av tilbehør for å møte ulike rengjøringsbehov. Den praktiske tilbehørsholderen gjør det mulig å arbeide med alt tilbehør innen rekkevidde. Den er tilgjengelig i 2 versjoner: FA15 og FA15 ECO ENERGY HEPA-versjonen, som er utstyrt som standard med HEPA-filtre, som sikrer utmerkede filtreringsevner også i miljøer med meget fint støv.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • Nano

  NANO er en kompakt og lett støvsuger, praktisk å bruke og bevege seg rundt. Den har en 700W motor, egnet for profesjonellt bruk. Den er perfekt for små og mellomstore miljøer for daglig rengjøring av butikker, hotellrom og kontorer.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • FV9

  FV9 +ryggsekk støvsugeren gjør det enklere og raskere å rense spesielt små områder som kinoer, teatre, busser, tog og flyplasser. Den er behagelig å bære takket være den lave vekten og justerbare polstrede skuldrene. Det praktiske verktøybelte sikrer at flere dyser og adaptere alltid er innen rekkevidde, slik at du får tilgang til de vanskeligste hjørner.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111.

 • FV30/60/80

  FV30/60/80 er profesjonelle støvsugere med kapasitet på 30, 60 og 80 liter, som er meget kraftige, ergonomiske og praktiske å bruke. De er utstyrt med eksklusive teknologier som forbedrer produktivitet.

  Se vedlegg for spesifikasjoner.

  Ta kontakt ved spørsmål og pris på 951 99 111