Sorter produkter etter merke Maximal Forklifts

Vi er forhandler av produkter fra Dieci. Finner du ikke det du leter etter blant produktene under kan du ta en titt på leverandørens hjemmeside ved å klikke på logoen. 
 • Maximal 2WD og 4WD...

  Maximal sine nye 2WD og 4WD terrengtrucker en en stor utfordrer til etablerte merker i segmentet. Men er uten sammenlikning når det gjelder pris!

  Med denne står du aldri fast og denne er ypperlig til bruk i annleggsbransjen og andre næringer hvor fremkommelighet er et krav og en vanlig truck kommer til kort.

  Ta kontakt for modeller, spesifikasjoner og pris.

 • Maximal FB35AJZ 3,5 T...

  Dette er en rimelig og god truck med lavt tyngdepunkt og meget god føreroversikt.

  Denne trucken har en løftekapasitet 3,5 tonn på 500mm lastesenter, har en standard 3,3 mtr duplex mast, sideskift og gaffelspreder inkludert fra Cascade. Den har en åpen hytte med tak, men kan på forespørsel leveres med lukket hytte. Vær oppmerksom på at denne har LED. Den innelholder også full AC med ZAPI controller. Batterilader medfølger.

  Truckes selges med 2 års garanti ferdig årskontrollert med samsvarserklæring.

  Ta kontakt med oss for en prat om spesifikasjoner og pris.

 • Maximal FD25T-AGK CAB

  Denne dieseltrucken leveres med tett oppvarmbar hytte, 4,8 meter Triplex mast, aggregat med sideskift og gafflespreder. Denne har Deutz Rekkediesel på 50hk, 2,5 tonn lastekapasitet på 500mm lestesenter med fullt Triplex friløft. Denne modellen er svært populær og driftsikker!

  Ta kontakt for modeller, spesifikasjoner og pris.